Appartement te huur gelegen op de 1e verdieping te Genk

Appartement gelegen op de 1e verdieping te Genk

Dit appartement is gelegen in de residentie André Dumont, bestaande uit 13 appartementen.  Het appartement is perfect gelegen met een snelle verbinding tot de autosnelweg en het centrum van de stad.

Het appartement is gelegen op de eerste verdieping en is bereikbaar via de trap of via de lift. Bij het betreden van het appartement komen we in de hal terecht die uitmond in de gezellige leefruimte en ruime eetkamer met aanpalende open moderne keuken, Vanuit de leefruimte hebben we via een schuifraam toegang tot het ruime terras. Door de grote raampartijen kunnen we genieten van een natuurlijke lichtinval.

Vanuit de nachthal hebben we toegang tot de 2 slaapkamers, berging, apart toilet en volledig geïnstalleerde badkamer met dubbele lavabo en douche.

Ondergronds is er nog eer ruime berging en een autostandplaats.

Maandelijkse huurprijs: VERHUURD Maandelijkse gemeenschappelijke kosten: VERHUURD Vrij vanaf 01.12.2022 EPC: 101 kWh/m² per jaar, E-peil E67 (71016-G-RO2013/0596/EP03108/A001/D01/SD007)

0

Te laat, dit pand is reeds verhuurd!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Lisimmo is een jong en dynamisch vastgoedkantoor, gespecialiseerd in het beheer van appartementsgebouwen. Toch kan u ook voor andere facetten binnen de vastgoedwereld bij mij terecht, zoals verhuur of verkoop van uw onroerend goed of voor het opmaken van een uitgebreide waardebepaling als erkend schatter en beëdigd schatter.

Afbeelding van Over
Ik ben Lieze Saelmans, zaakvoerder van vastgoedkantoor Lisimmo. Als erkend vastgoedmakelaar, vastgoedbeheerder en beëdigd schatter kan u bij mij terecht voor verschillende facetten binnen de vastgoedwereld. Het kantoor is gelegen te Neeroeteren – Maaseik. Ik run dit kantoor op zelfstandige basis en krijg dus ook alle vrijheid om eigen accenten te leggen. Een persoonlijke benadering staat bij Lisimmo voorop, met eerlijkheid en verstand van zaken.