Appartement te huur in Bree

Nieuwbouwappartement te huur in Bree

Welkom op het prachtige Michielspark!

Dit nieuwbouwappartement bevindt zich in fase 3 van het nieuw aangelegde Michielspark. Pal in het centrum van Bree. Winkels, horecagelegenheden, sportgelegenheden etc. allemaal op loopafstand!

Bus 3.2 ligt op de 3e verdieping. Bereikbaar met de trap of lift. Ondergronds is er nog een parkeerplaats en kelderberging beschikbaar voor de huurder.

Indeling: - Inkomhal - Apart toilet - Woonkamer met geïnstalleerde keuken - Toegang tot het royaal terras - Nachthal - 2 slaapkamers - Badkamer met douche en lavabo

Huurprijs: 925 EUR Gemeenschappelijke kosten: 60 EUR

EPC: 35 kWh/(m²/jaar) P-score: A G-score: A Overstromingsgebied: geen afgebakende zones Bewoonbare oppervlakte: 80m²

Bij interesse kunt u terecht op het nummer 089/23.69.33 of via mail yana@lisimmo.be

0

Te laat, dit pand is reeds verhuurd!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Lisimmo is een jong en dynamisch vastgoedkantoor, gespecialiseerd in het beheer van appartementsgebouwen. Toch kan u ook voor andere facetten binnen de vastgoedwereld bij mij terecht, zoals verhuur of verkoop van uw onroerend goed of voor het opmaken van een uitgebreide waardebepaling als erkend schatter en beëdigd schatter.

Afbeelding van Over
Ik ben Lieze Saelmans, zaakvoerder van vastgoedkantoor Lisimmo. Als erkend vastgoedmakelaar, vastgoedbeheerder en beëdigd schatter kan u bij mij terecht voor verschillende facetten binnen de vastgoedwereld. Het kantoor is gelegen te Neeroeteren – Maaseik. Ik run dit kantoor op zelfstandige basis en krijg dus ook alle vrijheid om eigen accenten te leggen. Een persoonlijke benadering staat bij Lisimmo voorop, met eerlijkheid en verstand van zaken.