Bosgrond te Molenbeersel

Goed toegankelijke bos van 11a 50ca te koop te Kelderbergstraat, 3640 Molenbeersel (Kinrooi).

Goed toegankelijke bos van 11a 50ca te koop te Kelderbergstraat, 3640 Molenbeersel (Kinrooi).

Kadastraal gekend onder sectie A nummers 167X en 167Y.

Vrij bij notariële akte.

Effectief overstromingsgevoelig: Neen Mogelijk overstromingsgevoelig: Neen Afgebakend overstromingsgebied: Neen Afgebakende oeverzone: Neen Risicozone voor overstromingen: Neen Stedenbouwkundige vergunning verkregen: Niet van toepassing Recente bestemming: Bosgebied Dagvaarding uitgebracht: Neen Voorkooprecht op dit goed: Ja

In een notendop

Verkocht

11a 50ca

Molenbeersel

Te laat, dit pand is reeds verkocht!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Lisimmo is een jong en dynamisch vastgoedkantoor, gespecialiseerd in het beheer van appartementsgebouwen. Toch kan u ook voor andere facetten binnen de vastgoedwereld bij mij terecht, zoals verhuur of verkoop van uw onroerend goed of voor het opmaken van een uitgebreide waardebepaling als erkend schatter en beëdigd schatter.

Afbeelding van Over
Ik ben Lieze Saelmans, zaakvoerder van vastgoedkantoor Lisimmo. Als erkend vastgoedmakelaar, vastgoedbeheerder en beëdigd schatter kan u bij mij terecht voor verschillende facetten binnen de vastgoedwereld. Het kantoor is gelegen te Neeroeteren – Maaseik. Ik run dit kantoor op zelfstandige basis en krijg dus ook alle vrijheid om eigen accenten te leggen. Een persoonlijke benadering staat bij Lisimmo voorop, met eerlijkheid en verstand van zaken.