Bouwgrond te koop in Dilsen-Stokkem

Bouwgrond te koop Dilsen-Stokkem

In de Kapelstraat te Dilsen-Stokkem vinden we deze goed gelegen en ruime bouwgrond.

Het perceel heeft een oppervlakte van 2132m² en is bestemd voor een 3-gevel woning. Het betreft een diep perceel met uitzicht op de velden. Het profiel van de wachtgevel van de aanpalende woning dient gevolgd te worden. Deze wachtgevel is plat afgewerkt. Er kan hierop op 2 manieren worden aangesloten: ofwel met een plat dak, ofwel met een hellend dak met een nok loodrecht op de straat en terugspringend ten opzichte van de perceelsgrens.

De max bouwdiepte op het gelijkvloers is 17m, op de verdieping 12m. Er dient een bouwvrije strook van 3m behouden te worden aan de rechterzijde van het perceel. Recentelijk werd de straat vernieuwd alsook de riolering. Betreft gescheiden riolering.

Bouwgrond is vrij van pacht! HALF OPEN BEBOUWING

Prijs: €172 000 P score: B Meest recentelijke bestemming: woongebied met landelijk karakter

Wij kunnen geen garantie geven over de juistheid van de gegevens en afmetingen.

0

Interesse of meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u zo snel mogelijk verder.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Lisimmo is een jong en dynamisch vastgoedkantoor, gespecialiseerd in het beheer van appartementsgebouwen. Toch kan u ook voor andere facetten binnen de vastgoedwereld bij mij terecht, zoals verhuur of verkoop van uw onroerend goed of voor het opmaken van een uitgebreide waardebepaling als erkend schatter en beëdigd schatter.

Afbeelding van Over
Ik ben Lieze Saelmans, zaakvoerder van vastgoedkantoor Lisimmo. Als erkend vastgoedmakelaar, vastgoedbeheerder en beëdigd schatter kan u bij mij terecht voor verschillende facetten binnen de vastgoedwereld. Het kantoor is gelegen te Neeroeteren – Maaseik. Ik run dit kantoor op zelfstandige basis en krijg dus ook alle vrijheid om eigen accenten te leggen. Een persoonlijke benadering staat bij Lisimmo voorop, met eerlijkheid en verstand van zaken.