Charmante woning te Opoeteren

Te renoveren charmante woning, open bebouwing gelegen tussen As en Opoeteren.

De woning bestaande uit 2 verdiepingen bevat op de eerste verdieping 3 slaapkamers en een badkamer. Op he gelijkvloers is er een inkomhal, keuken, leefruimte, badkamer en berging aanwezig. De woning heeft ook een kleine kelder en een zolder toegankelijk via een vaste trap.

Er is gedeeltelijk hoogrendementsbeglazing en gedeeltelijk enkel glas aanwezig. De woning is ook voorzien van rolluiken. CV op stookolie.

Het perceel is ca. 10a groot en de bewoonbare oppervlakte bedraagt ca. 160m²

Keuringsverslag elektriciteit: niet conform EPC: 873 kWh/m² (certificaatnummer: 20210505-0002411441-RES-1) Mogelijk overstromingsgevoelig, niet effectief overstromingsgevoeliggebied, niet afgebakend overstromingsgebied en niet gelegen in een afgebakende oeverzone

In een notendop

Verkocht

Ca. 10a

Opoeteren

Te laat, dit pand is reeds verkocht!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Lisimmo is een jong en dynamisch vastgoedkantoor, gespecialiseerd in het beheer van appartementsgebouwen. Toch kan u ook voor andere facetten binnen de vastgoedwereld bij mij terecht, zoals verhuur of verkoop van uw onroerend goed of voor het opmaken van een uitgebreide waardebepaling als erkend schatter en beëdigd schatter.

Afbeelding van Over
Ik ben Lieze Saelmans, zaakvoerder van vastgoedkantoor Lisimmo. Als erkend vastgoedmakelaar, vastgoedbeheerder en beëdigd schatter kan u bij mij terecht voor verschillende facetten binnen de vastgoedwereld. Het kantoor is gelegen te Neeroeteren – Maaseik. Ik run dit kantoor op zelfstandige basis en krijg dus ook alle vrijheid om eigen accenten te leggen. Een persoonlijke benadering staat bij Lisimmo voorop, met eerlijkheid en verstand van zaken.