Gelijkvloers appartement gelegen in het hart van Dilsen te huur

Mooi gelijkvloers appartement gelegen in het centrum van Dilsen.

Mooi gelijkvloers appartement gelegen in het centrum van Dilsen. Het gebouw is gelegen langs een supermarkt en tegenover een school. Kortom een perfecte locatie.

Dit appartement beschikt over 2 slaapkamers, een badkamer, apart toilet en een woonkamer met open keuken. Vanaf het eigen ruim privéterras kan men volop Liiggenieten van de prachtige gemeenschappelijke vijver en van de rust die residentie 'De Lente' te bieden heeft.

Een ondergrondse parkeerplaats en afgesloten kelderberging is inbegrepen in de huurprijs. Indien gewenst kan er ook nog een een extra kelderberging en bovengrondse parkeerplaats gehuurd worden.

Verbruik water, gas, elektriciteit: afzonderlijke tellers, op naam van de huurders.

Onmiddellijk beschikbaar.

EERSTE VERDIEPING - Inkom: Keramische tegelvloer - gastentoilet met hangtoilet en handenwasbakje. - Zitkamer: Keramische tegelvloer – toegang tot het ruime privéterras met zicht op de gemeenschappelijke tuin - Keuken: Keramische tegelvloer – goed ingerichte open keuken - witte onder- en bovenkasten - werkblad in donker grijs – plaats voor 2 barstoelen - anderhalve inox spoelbak met afdruiprek – keramische kookplaat – inox dampkap – koelkast – oven. - Berging: Berging langs de keuken – uitgietbak met warm en koud water - aansluiting wasmachine - Terras: Deels betegeld terras en deels kiezel. Volledig omheind en voorzien van een aparte ingang langs de tuin - Slaapkamer 1: Keramische tegelvloer - Slaapkamer 2: Keramische tegelvloer - Badkamer: Keramische tegelvloer – ingericht met badkamermeubel met onderkast en kolomkast – douchecabine – hangtoilet – volledige muurbetegeling

KELDER Private parkeerplaats – kelderberging.

In een notendop

Verhuurd

Dilsen-Stokkem

Te laat, dit pand is reeds verhuurd!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Lisimmo is een jong en dynamisch vastgoedkantoor, gespecialiseerd in het beheer van appartementsgebouwen. Toch kan u ook voor andere facetten binnen de vastgoedwereld bij mij terecht, zoals verhuur of verkoop van uw onroerend goed of voor het opmaken van een uitgebreide waardebepaling als erkend schatter en beëdigd schatter.

Afbeelding van Over
Ik ben Lieze Saelmans, zaakvoerder van vastgoedkantoor Lisimmo. Als erkend vastgoedmakelaar, vastgoedbeheerder en beëdigd schatter kan u bij mij terecht voor verschillende facetten binnen de vastgoedwereld. Het kantoor is gelegen te Neeroeteren – Maaseik. Ik run dit kantoor op zelfstandige basis en krijg dus ook alle vrijheid om eigen accenten te leggen. Een persoonlijke benadering staat bij Lisimmo voorop, met eerlijkheid en verstand van zaken.