Gelijkvloers appartement gelegen in het hartje van Neeroeteren

Goed onderhouden gelijkvloers appartement in het hartje van Neeroeteren (Maaseik)

In het centrum van het aangename Neeroeteren, deelgemeente van Maaseik, kan u dit gelijkvloers appartement vinden. In de nabijheid van het appartement liggen verschillende winkels, scholen, horecazaken, ... . Kortom een perfecte locatie!

Het appartement is gelegen op het gelijkvloers van residentie Ophoven. Het gebouw bestaat in totaal uit 8 appartementen.

Het appartement zelf bestaat uit een inkomhal, ruime open leefruimte, eetkamer en volledig geïnstalleerde keuken, aansluitend aan de keuken is er een berging. Er is ook een apart toilet, een slaapkamer en badkamer aanwezig. Vanuit de leefruimte en de slaapkamer is er toegang tot de gezellige patio.

In de kelder is er een ruime kelderberging en aan de achterzijde van het gebouw is er een parkeerplaats.

Het appartement is perfect onderhouden en in zeer goede staat.

De vensters zijn opgebouwd uit aluminium en bestaan uit dubbele beglazing. Er is een videofoon aanwezig en de centrale verwarming is op gas.

Bewoonbare oppervlakte: 75 m² + 7 m² patio EPC: 223 kWh (m²/jaar) (20220819-0002658349-RES-1) Niet gelegen in mogelijk overstromingsgevoeliggebied, niet in effectief overstromingsgevoeliggebied, niet in afgebakend overstromingsgebied en niet gelegen in een afgebakende oeverzone. Keuringsverslag elektriciteit: niet conform Vraagprijs:VERKOCHT

0

Te laat, dit pand is reeds verkocht!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Lisimmo is een jong en dynamisch vastgoedkantoor, gespecialiseerd in het beheer van appartementsgebouwen. Toch kan u ook voor andere facetten binnen de vastgoedwereld bij mij terecht, zoals verhuur of verkoop van uw onroerend goed of voor het opmaken van een uitgebreide waardebepaling als erkend schatter en beëdigd schatter.

Afbeelding van Over
Ik ben Lieze Saelmans, zaakvoerder van vastgoedkantoor Lisimmo. Als erkend vastgoedmakelaar, vastgoedbeheerder en beëdigd schatter kan u bij mij terecht voor verschillende facetten binnen de vastgoedwereld. Het kantoor is gelegen te Neeroeteren – Maaseik. Ik run dit kantoor op zelfstandige basis en krijg dus ook alle vrijheid om eigen accenten te leggen. Een persoonlijke benadering staat bij Lisimmo voorop, met eerlijkheid en verstand van zaken.