Handelspand te huur in Eisden

Met zijn 151m² biedt dit handelspand tal van mogelijkheden voor de huurder.

Huurprijs 1e jaar: €750 Huurprijs vanaf 2e jaar: €1000

Onmiddellijk beschikbaar!

Met zijn 151m² biedt dit handelspand tal van mogelijkheden voor de huurder. Momenteel gedeeltelijk ingericht als restaurant. Her en der zouden er wat opfrissingswerken moeten gebeuren. Deze kunnen allemaal met de eigenaar besproken worden. Het eventueel uitbreken van muren is ook bespreekbaar.

Het pand is voorzien van verschillende ruimtes. Dit natuurlijk zeer interessant kan zijn voor de nieuwe uitbater. Ook is er sanitair in het voorste gedeelte aanwezig.

De ligging van het pand is commercieel enorm aantrekkelijk. Het bevindt zich vlak bij het bruisende centrum van Maasmechelen op een steenworp van de Pauwengraaf.

Verwarming op gas of mazout. Keuze voor de huurder. EPC: D met certificaatnummer 20231112-0003037792-KNR-1 P-score: A G-score: A

Indien u interesse heeft, aarzel niet om ons te contacteren. Tijdens een plaatsbezoek kunnen wij u nog beter alle mogelijkheden toelichten.

0

Interesse of meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u zo snel mogelijk verder.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Lisimmo is een jong en dynamisch vastgoedkantoor, gespecialiseerd in het beheer van appartementsgebouwen. Toch kan u ook voor andere facetten binnen de vastgoedwereld bij mij terecht, zoals verhuur of verkoop van uw onroerend goed of voor het opmaken van een uitgebreide waardebepaling als erkend schatter en beëdigd schatter.

Afbeelding van Over
Ik ben Lieze Saelmans, zaakvoerder van vastgoedkantoor Lisimmo. Als erkend vastgoedmakelaar, vastgoedbeheerder en beëdigd schatter kan u bij mij terecht voor verschillende facetten binnen de vastgoedwereld. Het kantoor is gelegen te Neeroeteren – Maaseik. Ik run dit kantoor op zelfstandige basis en krijg dus ook alle vrijheid om eigen accenten te leggen. Een persoonlijke benadering staat bij Lisimmo voorop, met eerlijkheid en verstand van zaken.