Herenhuis te huur te As

Dit ruime herenhuis gelegen te Dorpsstraat 41, 3665 As wordt verhuurd!

De indeling van de woning bestaat uit 2 verdiepingen met op het gelijkvloers een ruime inkomhal met trap naar de eerste verdieping, leefruimte met aansluitende eetkamer, een keuken, berging/wasplaats en badkamer met douche, lavabo en toilet.

Vanuit de keuken is er toegang tot de landelijke tuin. Het perceel is ook langs de achterzijde toegankelijk met de wagen.

Op de eerste verdieping: 3 ruime slaapkamers en een badkamer met bad, lavabo en toilet.

De woning wordt verwarmd op gas en is beschikbaar vanaf 01/12/2022.

Huurprijs: VERHUURD

EP: 448 kWh/m²/ jaar (20221108-0002719799-RES-1)

0

Te laat, dit pand is reeds verhuurd!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Lisimmo is een jong en dynamisch vastgoedkantoor, gespecialiseerd in het beheer van appartementsgebouwen. Toch kan u ook voor andere facetten binnen de vastgoedwereld bij mij terecht, zoals verhuur of verkoop van uw onroerend goed of voor het opmaken van een uitgebreide waardebepaling als erkend schatter en beëdigd schatter.

Afbeelding van Over
Ik ben Lieze Saelmans, zaakvoerder van vastgoedkantoor Lisimmo. Als erkend vastgoedmakelaar, vastgoedbeheerder en beëdigd schatter kan u bij mij terecht voor verschillende facetten binnen de vastgoedwereld. Het kantoor is gelegen te Neeroeteren – Maaseik. Ik run dit kantoor op zelfstandige basis en krijg dus ook alle vrijheid om eigen accenten te leggen. Een persoonlijke benadering staat bij Lisimmo voorop, met eerlijkheid en verstand van zaken.