Hoeve te Maaseik

U wil volledig tot rust komen? Dan is deze prachtige authentieke hoeve ongetwijfeld iets voor u!

U wil volledig tot rust komen? Dan is deze prachtige authentieke hoeve ongetwijfeld iets voor u! Deze te renoveren hoeve is volledig omgeven door groen. De hoeve bevindt zich op een oppervlakte van ca. 58a 12ca en kan apart of samen met de omliggende weilanden met een oppervlakte van ca. 3ha 23a aangekocht worden.

De hoeve is opgebouwd uit een keuken, ruime leefruimte, berging, inkomhal, badkamer en slaapkamer. Op de eerste verdieping bevinden er zich nog 5 slaapkamers. De hoeve heeft zeer veel charme en authenticiteit. De omliggende stallen behoren ook tot de hoeve.

Er is gedeeltelijk dubbel glas aanwezig en de verwarming is op stookolie.

De hoeve heeft een bewoonbare oppervlakte van ca. 170m².

Grondoppervlakte: 58a 12ca en 3ha 23a omliggende weilanden Bewoonbare oppervlakte: ca. 170 m² EPC: 1297 kWh/m² (certificaatnummer: 20210504-0002410953-RES-1) Keuringsverslag elektriciteit: niet conform Niet in mogelijk overstromingsgevoelig, afgebakend overstromingsgevoeliggebied of afgebakende oeverzone

In een notendop

Verkocht

58a 12ca

Maaseik

Te laat, dit pand is reeds verkocht!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Lisimmo is een jong en dynamisch vastgoedkantoor, gespecialiseerd in het beheer van appartementsgebouwen. Toch kan u ook voor andere facetten binnen de vastgoedwereld bij mij terecht, zoals verhuur of verkoop van uw onroerend goed of voor het opmaken van een uitgebreide waardebepaling als erkend schatter en beëdigd schatter.

Afbeelding van Over
Ik ben Lieze Saelmans, zaakvoerder van vastgoedkantoor Lisimmo. Als erkend vastgoedmakelaar, vastgoedbeheerder en beëdigd schatter kan u bij mij terecht voor verschillende facetten binnen de vastgoedwereld. Het kantoor is gelegen te Neeroeteren – Maaseik. Ik run dit kantoor op zelfstandige basis en krijg dus ook alle vrijheid om eigen accenten te leggen. Een persoonlijke benadering staat bij Lisimmo voorop, met eerlijkheid en verstand van zaken.