Instapklaar 2 slaapkamer appartement te Genk

Instapklaar appartement met 2 slaapkamers gelegen op de verbindingsweg tussen Zonhoven en Genk.

Het appartement is gelegen op de bovenste verdieping van residentie Orly. De residentie bestaat uit 7 appartementen en 1 gelijkvloers handelspand.

Het appartement heeft een ruime inkomhal die toegang geeft tot de berging met aansluiting wasmachine en droogkast, alsook tot de open keuken en ruime leefruimte.

De keuken is volledig geïnstalleerd en is net zoals de leefruimte voorzien van heel veel lichtinval.

Via de nachthal is er toegang tot 2 ruime slaapkamers en een badkamer met douche.

Gelijkvloers is er een gezellig tuintje dat toegankelijk is voor de bewoners.

Het appartement is helemaal gerenoveerd en het dak werd in 2015 gerenoveerd en voorzien van dakisolatie.

Prijs: €220 000 EPC: 191 kWh/m²/jaar (Label B - 20230126-0002791940-Res-3) Elektriciteit: niet conform. Niet in mogelijk overstromingsgevoelig, niet in effectief overstromingsgevoelig gebied, niet in afgebakend overstromingsgebied en niet gelegen in een afgebakende oeverzone. P-score: B G-score: A

0

Interesse of meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u zo snel mogelijk verder.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Lisimmo is een jong en dynamisch vastgoedkantoor, gespecialiseerd in het beheer van appartementsgebouwen. Toch kan u ook voor andere facetten binnen de vastgoedwereld bij mij terecht, zoals verhuur of verkoop van uw onroerend goed of voor het opmaken van een uitgebreide waardebepaling als erkend schatter en beëdigd schatter.

Afbeelding van Over
Ik ben Lieze Saelmans, zaakvoerder van vastgoedkantoor Lisimmo. Als erkend vastgoedmakelaar, vastgoedbeheerder en beëdigd schatter kan u bij mij terecht voor verschillende facetten binnen de vastgoedwereld. Het kantoor is gelegen te Neeroeteren – Maaseik. Ik run dit kantoor op zelfstandige basis en krijg dus ook alle vrijheid om eigen accenten te leggen. Een persoonlijke benadering staat bij Lisimmo voorop, met eerlijkheid en verstand van zaken.