Modern appartement te huur Dilsen-Stokkem

Modern appartement te huur Dilsen-Stokkem

Dit moderne appartement bevindt zich in residentie Aquila op de Europalaan 14 bus 103 in Dilsen-Stokkem.

Het bestaat uit 2 slaapkamers, een badkamer, een apart toilet en een grote leefruimte met open keuken. Ook heeft dit appartement een mooi terras, van ongeveer 13m², aan de achterzijde van de residentie.

Het appartement bevindt zich op de 1e verdieping. Bereikbaar met de trap of lift. Zowel bovengronds als ondergronds is er een parkeerplaats. Daarnaast beschikt het ook over een kelderberging.

Deze residentie werd in 2021 gebouwd in het centrum van Dilsen-Stokkem. Het betreft dus een recent appartement dat zich in topstaat bevindt! Tevens is het appartement, met EPC label A, zeer zuinig en beschikt het over zonnepanelen!

Het appartement is vrij vanaf 01/06/2024.

Huurprijs €875/m Gemeenschappelijke kosten: €50/m

EPC: 30 kWh/(m²/jaar) - E22 - Label A - certificaatnummer 72041-G-OMV_2017002322/EP16480/A001/D01/SD007 P-Score: A G-score: A Overstromingsgebied: geen afgebakende zones Bewoonbare oppervlakte: 100 m²

Bij interesse kan u terecht op het nummer 089 23 69 33 of via het mailadres yana@lisimmo.be

0

Te laat, dit pand is reeds verhuurd!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Lisimmo is een jong en dynamisch vastgoedkantoor, gespecialiseerd in het beheer van appartementsgebouwen. Toch kan u ook voor andere facetten binnen de vastgoedwereld bij mij terecht, zoals verhuur of verkoop van uw onroerend goed of voor het opmaken van een uitgebreide waardebepaling als erkend schatter en beëdigd schatter.

Afbeelding van Over
Ik ben Lieze Saelmans, zaakvoerder van vastgoedkantoor Lisimmo. Als erkend vastgoedmakelaar, vastgoedbeheerder en beëdigd schatter kan u bij mij terecht voor verschillende facetten binnen de vastgoedwereld. Het kantoor is gelegen te Neeroeteren – Maaseik. Ik run dit kantoor op zelfstandige basis en krijg dus ook alle vrijheid om eigen accenten te leggen. Een persoonlijke benadering staat bij Lisimmo voorop, met eerlijkheid en verstand van zaken.