Nieuwbouw gelijkvloers appartement te huur

Wordt u de eerste bewoner van dit prachtige nieuwbouw appartement???

LIGGING: Nieuwbouwappartement gelegen op het gelijkvloers te Weg naar As 54 bus 0.01 in 3680 Dorne (Opoeteren). Het gebouw bestaat uit 2 appartementen en er zijn geen gemeenschappelijke kosten.

Het is gelegen op wandelafstand van het centrum en de scholen van Dorne.

ALGEMEEN: Nieuwbouwappartement dubbele beglazing, vloerverwarming, zonnepanelen, ... . Kortom alle luxe is aanwezig en het appartement is onmiddellijk beschikbaar.

INDELING: Het is een praktisch ingedeeld appartement voorzien van een inkomhal, leefruimte met open keuken, twee slaapkamers, bergruimte, badkamer (inloopdouche en meubel met twee lavabo's), apart toilet, terras en zeer ruime inpandige garage. Er is voldoende parkeerruimte voor meerdere auto's en opbergruimte.

0

Te laat, dit pand is reeds verhuurd!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Lisimmo is een jong en dynamisch vastgoedkantoor, gespecialiseerd in het beheer van appartementsgebouwen. Toch kan u ook voor andere facetten binnen de vastgoedwereld bij mij terecht, zoals verhuur of verkoop van uw onroerend goed of voor het opmaken van een uitgebreide waardebepaling als erkend schatter en beëdigd schatter.

Afbeelding van Over
Ik ben Lieze Saelmans, zaakvoerder van vastgoedkantoor Lisimmo. Als erkend vastgoedmakelaar, vastgoedbeheerder en beëdigd schatter kan u bij mij terecht voor verschillende facetten binnen de vastgoedwereld. Het kantoor is gelegen te Neeroeteren – Maaseik. Ik run dit kantoor op zelfstandige basis en krijg dus ook alle vrijheid om eigen accenten te leggen. Een persoonlijke benadering staat bij Lisimmo voorop, met eerlijkheid en verstand van zaken.