Nieuwbouwappartement 1 slpk, autostaanplaats en berging

Nieuwbouwappartement te Bree

Dit energiezuinige nieuwbouw appartement ligt in het centrum van Bree. Het geniet de nieuwste technieken en een moderne, kwalitatieve afwerking.

Indeling: via de voordeur van het appartementencomplex loop je naar de trappenhal. Hier vindt u de lift alsook de ingang naar de kelderverdieping.

Het appartement bevindt zich op de 1e verdieping. U komt binnen in de hal waar we een zeer ruime aparte berging vinden, alsook een apart toilet. Als we doorlopen bevinden we ons in de slaapkamer met ensuite-badkamer, inclusief douche en lavabo. In de rest van het appartement vinden we de zeer lichtrijke leefruimte met volledig uitgeruste keuken en het schuifraam naar het terras.

Tevens heeft het appartement een ondergrondse parkeerplaats en bergruimte.

Voorzieningen: - Ventilatiesysteem type D - Aluminium ramen met HR beglazing. - Verwarming: CV op aardgas. - Het appartement is instapklaar: muren, plafonds en binnendeuren worden nog geschilderd.

EPC in aanvraag. P-score: C G-score: A

0

Te laat, dit pand is reeds verhuurd!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Lisimmo is een jong en dynamisch vastgoedkantoor, gespecialiseerd in het beheer van appartementsgebouwen. Toch kan u ook voor andere facetten binnen de vastgoedwereld bij mij terecht, zoals verhuur of verkoop van uw onroerend goed of voor het opmaken van een uitgebreide waardebepaling als erkend schatter en beëdigd schatter.

Afbeelding van Over
Ik ben Lieze Saelmans, zaakvoerder van vastgoedkantoor Lisimmo. Als erkend vastgoedmakelaar, vastgoedbeheerder en beëdigd schatter kan u bij mij terecht voor verschillende facetten binnen de vastgoedwereld. Het kantoor is gelegen te Neeroeteren – Maaseik. Ik run dit kantoor op zelfstandige basis en krijg dus ook alle vrijheid om eigen accenten te leggen. Een persoonlijke benadering staat bij Lisimmo voorop, met eerlijkheid en verstand van zaken.