Penthouse te huur nabij het centrum van Genk

Penthouse te huur nabij het centrum van Genk

Op de Evence Coppéelaan in Genk vinden we residentie Stoffelsberg. Een groot appartementsgebouw dicht bij het centrum. Op de 4e verdieping van de middelste blok vinden we dit prachtig ruim penthouse met mega terrassen aan beide zijden van het gebouw. Via de lift of trappenhal bereikt u de gang van de 4e verdieping die enkel door het penthouse gebruikt wordt. Bij binnenkomst bevindt u zich onmiddellijk in een grote lichtrijke inkomhal met apart toilet. Door de glazen deur heeft u ook onmiddellijk ruim zicht op de living. Deze living is maar liefst 57 m². Aan beide zijden bevinden zich enorm grote lichtpartijen waardoor er veel natuurlijk licht binnenkomt. In deze ruimte is meer dan voldoende plaats om eventueel een bureauhoek te voorzien of speelhoek voor de kinderen. Ook bevindt zich hier de toegang naar het terras aan de achterzijde dat maar liefst 46m² groot is. Van de living gaan we naar de extreem uitgeruste en moderne keuken. Vanaf hier heeft u ook weer toegang tot het terras.

In de gang bevinden zich grote ingebouwde kasten waardoor u aan stockage ruimte geen gebrek heeft in dit penthouse. Er bevinden zich in het appartement nog 4 kamers. De eerste zijnde de ook weer moderne en lichtrijke badkamer. Ook vinden we op het einde van de gang een extra wasplaats met telkens aan beide zijde ingebouwde kasten voor extra bergruimte. Verder heeft het appartement nog 2 slaapkamers. De grote slaapkamer is meer dan ruim genoeg. Ook hier bevindt zich een grote raampartij voor voldoende natuurlijk licht alsook een ingang naar het terras. Via de kleine slaapkamer, die tevens een ingebouwd bureau heeft, krijgen we toegang tot het terras aan de voorzijde dat maar liefst 92 m² groot is. Ideaal om in de zomer te genieten.

De gordijnen zijn inbegrepen in de huur.

Tot slot kan u als huurder ook nog gebruik maken van de ondergrondse parkeerplaats en berging.

Het appartement wordt momenteel verhuurd en zal tegen maart 2024 beschikbaar zijn. Plaatsbezoek is reeds mogelijk.

0

Te laat, dit pand is reeds verhuurd!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Lisimmo is een jong en dynamisch vastgoedkantoor, gespecialiseerd in het beheer van appartementsgebouwen. Toch kan u ook voor andere facetten binnen de vastgoedwereld bij mij terecht, zoals verhuur of verkoop van uw onroerend goed of voor het opmaken van een uitgebreide waardebepaling als erkend schatter en beëdigd schatter.

Afbeelding van Over
Ik ben Lieze Saelmans, zaakvoerder van vastgoedkantoor Lisimmo. Als erkend vastgoedmakelaar, vastgoedbeheerder en beëdigd schatter kan u bij mij terecht voor verschillende facetten binnen de vastgoedwereld. Het kantoor is gelegen te Neeroeteren – Maaseik. Ik run dit kantoor op zelfstandige basis en krijg dus ook alle vrijheid om eigen accenten te leggen. Een persoonlijke benadering staat bij Lisimmo voorop, met eerlijkheid en verstand van zaken.