Ruim appartement te As te koop

Ruim appartement centraal gelegen te As.

Dit instapklare appartement gelegen langs de Hoogstraat is rustig en toch centraal gelegen. Dit ruim appartement op de eerste verdieping is onderdeel van residentie Elite, bestaande uit 10 appartementen. Het is bereikbaar via de lift of de trappenhal.

Bij binnenkomst bevinden we ons in de hal met gastentoilet, die ons verder toegang verschaft tot de ruime leefruimte. Naast de leefruimte bevindt zich de keuken met aparte berging. Het appartement wordt verwarmd met stookolie. De verwarmingsketel bevindt zich in de berging.

De nachthal geeft toegang tot de 3 zeer ruime slaapkamers, respectievelijk 18 m² & 16 m² & 15 m². Ook de badkamer is toegankelijk via deze nachthal. De badkamer is voorzien van een bad, douche, toilet en lavabo.

Ruim, maar tegelijkertijd ook gezellig, voorzien van grote raampartijen en 2 schuiframen die u toegang verschaffen tot de ruime terrassen. Het eerste terras is gelegen aan de achterzijde van het gebouw, zuidelijk gericht met uitzicht op de mooie tuin. Het tweede terras is gelegen aan de voorzijde van het gebouw waar men kan genieten van de ochtendzon.

Uw wagen kan gemakkelijk in de bijhorende inpandige garage geparkeerd worden of aan de buitenzijde van het gebouw.

Het appartement is energiezuinig met een EPC-waarde van 304 kWh / (m² jaar). Certificatienummer: 20220421-0002587930-RES-1


Vraagprijs: VERKOCHT
0

Te laat, dit pand is reeds verkocht!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Lisimmo is een jong en dynamisch vastgoedkantoor, gespecialiseerd in het beheer van appartementsgebouwen. Toch kan u ook voor andere facetten binnen de vastgoedwereld bij mij terecht, zoals verhuur of verkoop van uw onroerend goed of voor het opmaken van een uitgebreide waardebepaling als erkend schatter en beëdigd schatter.

Afbeelding van Over
Ik ben Lieze Saelmans, zaakvoerder van vastgoedkantoor Lisimmo. Als erkend vastgoedmakelaar, vastgoedbeheerder en beëdigd schatter kan u bij mij terecht voor verschillende facetten binnen de vastgoedwereld. Het kantoor is gelegen te Neeroeteren – Maaseik. Ik run dit kantoor op zelfstandige basis en krijg dus ook alle vrijheid om eigen accenten te leggen. Een persoonlijke benadering staat bij Lisimmo voorop, met eerlijkheid en verstand van zaken.