Ruim duplex appartement te huur in het hartje van Dilsen

Ruim duplex appartement met 2 slaapkamers

Ruim en verzorgd duplex appartement met 2 slaapkamers gelegen in het hartje van Dilsen (Dilsen-Stokkem). Vlakbij verschillende winkels en scholen.

Het appartement is onderdeel van residentie De Lente bestaande uit in totaal 24 appartementen.

Het appartement is gelegen op de tweede verdieping en is toegankelijk via de lift of trap.

Het appartement bestaat uit een inkomhal, ruime leefruimte met open keuken, berging, apart toilet en een terras. Een prachtig uitzicht vanaf de leefruimte op de binnenkoer van het gebouw en de rustgevende vijver. Op de eerste verdieping van het appartement zijn er 2 slaapkamers en een badkamer aanwezig.

Ondergronds is er een parkeergarage en een afgesloten kelderberging.

- Verbruik water, gas, elektriciteit: afzonderlijke tellers, op naam van de huurders. - Meteen beschikbaar - EPC: 112 kWh/m² per jaar (20210818-0002453046-RES-1)

0

Te laat, dit pand is reeds verhuurd!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Lisimmo is een jong en dynamisch vastgoedkantoor, gespecialiseerd in het beheer van appartementsgebouwen. Toch kan u ook voor andere facetten binnen de vastgoedwereld bij mij terecht, zoals verhuur of verkoop van uw onroerend goed of voor het opmaken van een uitgebreide waardebepaling als erkend schatter en beëdigd schatter.

Afbeelding van Over
Ik ben Lieze Saelmans, zaakvoerder van vastgoedkantoor Lisimmo. Als erkend vastgoedmakelaar, vastgoedbeheerder en beëdigd schatter kan u bij mij terecht voor verschillende facetten binnen de vastgoedwereld. Het kantoor is gelegen te Neeroeteren – Maaseik. Ik run dit kantoor op zelfstandige basis en krijg dus ook alle vrijheid om eigen accenten te leggen. Een persoonlijke benadering staat bij Lisimmo voorop, met eerlijkheid en verstand van zaken.