Ruim gelijkvloers 1- slaapkamer appartement

Ruim gelijkvloers 1- slaapkamer appartement

Ruim gelijkvloers 1- slaapkamer appartement met gezellig terras, kelderberging en parkeerplaats, gelegen in het centrum van Neeroeteren en op wandelafstand van verschillende handelszaken en scholen.

Indeling: - Inkomhal met tegelvloer - Ruime open leefruimte - Geïnstalleerde keuken - Terras aansluitend aan de slaapkamer en leefruimte - Berging met aansluiting wasmachine en droogkast - Apart toilet met wastafel. - Slaapkamer met beige tegelvloer. - Badkamer: grenzend aan voormelde slaapkamer en voorzien van een ligbad met douchescherm en lavabo

Vrij per 01/04/2023.

Algemeen: - Verwarming op aardgas. - ALU-ramen , dubbele beglazing. - Huurprijs: OP AANVRAAG - EPC 223 kWh/m² per jaar (20220819-0002658349-RES-1)

0

Te laat, dit pand is reeds verhuurd!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Lisimmo is een jong en dynamisch vastgoedkantoor, gespecialiseerd in het beheer van appartementsgebouwen. Toch kan u ook voor andere facetten binnen de vastgoedwereld bij mij terecht, zoals verhuur of verkoop van uw onroerend goed of voor het opmaken van een uitgebreide waardebepaling als erkend schatter en beëdigd schatter.

Afbeelding van Over
Ik ben Lieze Saelmans, zaakvoerder van vastgoedkantoor Lisimmo. Als erkend vastgoedmakelaar, vastgoedbeheerder en beëdigd schatter kan u bij mij terecht voor verschillende facetten binnen de vastgoedwereld. Het kantoor is gelegen te Neeroeteren – Maaseik. Ik run dit kantoor op zelfstandige basis en krijg dus ook alle vrijheid om eigen accenten te leggen. Een persoonlijke benadering staat bij Lisimmo voorop, met eerlijkheid en verstand van zaken.