Te koop 2 ruime appartementen gelegen te Zonhoverweg, 3600 Genk

Bent u op zoek naar veel ruimte, een opbrengsteigendom of zoekt u een kangoeroewoning met toch nog elk uw eigen ruimtes en privacy?

Bent u op zoek naar veel ruimte of een opbrengsteigendom of zoekt u een kangoeroewoning of een zorgwoning met toch nog elk uw eigen ruimtes en privacy? Dan zijn deze 2 appartementen perfect voor u!

Deze 2 APPARTEMENTEN zijn gelegen te Zonhoverweg 49, 3600 Genk. Naast de verbindingsweg tussen Zonhoven en Genk.

U leest het goed het betreft 2 appartementen met elk hun eigen leefruimte, slaapkamers, badkamers, keuken, ... . Aan de voorzijde ligt een ruime en verzorgde tuin. Er zijn tevens 2 aparte inpandige garages. Buiten deze 2 garages zijn er ook op de privatieve oprit verschillende parkeermogelijkheden. De tuin is volledig omheind en afgesloten met een elektrische poort.

De verwarming is op stookolie met 1 stookolieketel voor beide appartementen, de elektriciteit is gescheiden. De appartementen hebben ook elk hun eigen entiteit in de basisakte.

Het EPC van bus 1 bedraagt 508 kWh (m²/jaar). 20220831-0002665518-RES-1. Renovatieplicht van toepassing. Het EPC van bus 2 bedraagt 395 kWh (m²/jaar). 20220831-0002665545-RES-1. Renovatieplicht niet van toepassing.

De ramen zijn opgebouwd uit hout en bevatten dubbele beglazing. Het dak werd gerenoveerd in 2015. De elektriciteit en stookolietank zijn conform.

G-score: A P-score: B

VRAAGPRIJS: PRIJS OP AANVRAAG

0

Interesse of meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u zo snel mogelijk verder.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Lisimmo is een jong en dynamisch vastgoedkantoor, gespecialiseerd in het beheer van appartementsgebouwen. Toch kan u ook voor andere facetten binnen de vastgoedwereld bij mij terecht, zoals verhuur of verkoop van uw onroerend goed of voor het opmaken van een uitgebreide waardebepaling als erkend schatter en beëdigd schatter.

Afbeelding van Over
Ik ben Lieze Saelmans, zaakvoerder van vastgoedkantoor Lisimmo. Als erkend vastgoedmakelaar, vastgoedbeheerder en beëdigd schatter kan u bij mij terecht voor verschillende facetten binnen de vastgoedwereld. Het kantoor is gelegen te Neeroeteren – Maaseik. Ik run dit kantoor op zelfstandige basis en krijg dus ook alle vrijheid om eigen accenten te leggen. Een persoonlijke benadering staat bij Lisimmo voorop, met eerlijkheid en verstand van zaken.