Woning in Peer te huur

Ruime woning met tuin te huur te Peer!

Deze woning is gelegen te Bovenlinde 68, 3990 Peer tussen Helchteren en Meeuwen en bevat 3 slaapkamers.

De bewoonbare oppervlakte bedraagt ca. 110 m², de grondoppervlakte is ca. 2a.

Woning bestaande uit een ruime bergruimte voorzien van aansluiting van wasmachine en droogkast, volledig geïnstalleerde keuken, leefruimte en apart gastentoilet. Op de bovenverdieping bevinden er zich 3 slaapkamers en een ruime badkamer met toilet, lavabo, bad en douche. De woning beschikt ook over een garage voor 1 wagen.

Ruime voortuin en achtertuin met ruim zicht over de velden.

HUURPRIJS: OP AANVRAAG

EPC: 465 kWh/m² (certificaatnummer: 20190202-0002128823-RES-1) Effectief overstromingsgevoelig: Neen Mogelijk overstromingsgevoelig: Neen Afgebakend overstromingsgebied: Neen Afgebakende oeverzone: Neen Risicozone voor overstromingen: Neen P-score: B G-score: B

In een notendop

€ 750

110 m²

Peer

Te laat, dit pand is reeds verhuurd!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Lisimmo is een jong en dynamisch vastgoedkantoor, gespecialiseerd in het beheer van appartementsgebouwen. Toch kan u ook voor andere facetten binnen de vastgoedwereld bij mij terecht, zoals verhuur of verkoop van uw onroerend goed of voor het opmaken van een uitgebreide waardebepaling als erkend schatter en beëdigd schatter.

Afbeelding van Over
Ik ben Lieze Saelmans, zaakvoerder van vastgoedkantoor Lisimmo. Als erkend vastgoedmakelaar, vastgoedbeheerder en beëdigd schatter kan u bij mij terecht voor verschillende facetten binnen de vastgoedwereld. Het kantoor is gelegen te Neeroeteren – Maaseik. Ik run dit kantoor op zelfstandige basis en krijg dus ook alle vrijheid om eigen accenten te leggen. Een persoonlijke benadering staat bij Lisimmo voorop, met eerlijkheid en verstand van zaken.