Woning met 3 slaapkamers gelegen te Eisden te huur

Deze woning met 3 slaapkamers is gelegen te Eisden (Maasmechelen).

Deze woning is gelegen te Eisden. Dicht bij het kanaal om mooie wandelingen te maken, dicht bij het gezellige centrum van Eisden en dicht bij het bruisende Maasmechelen Village Designer outlet center.

De woning is opgebouwd uit een kelderverdieping, gelijkvloers en 1e verdieping. Op het gelijkvloers komen we binnen in de woning via de inkomhal, om dan verder te lopen naar de ruime leefruimte met open keuken. Aan de achterzijde van de keuken bevindt zich een bergruimte met voorziening voor wasmachine, alsook de badkamer opgebouwd uit toilet, douche, ruim bad en dubbele lavabo.

Via de achterdeur komen we terecht op het overdekte terras en de verharde en volledig omheinde tuin. Er is tevens een tuinhuis aanwezig. Achter de woning is er ook nog een ruime tuin aangelegd met gras en waar ook voertuigen geparkeerd kunnen worden.

Op de 1e verdieping zijn er 3 slaapkamers.

De verwarming is op stookolie, de vensters en deuren werden recent vernieuwd en voorzien van rolluiken. De woning is beschikbaar vanaf 01/10/2023. Bewoonbare oppervlakte bedraagt ca. 160 m² Perceelsoppervlakte bedraagt ca. 463 m² EPC: 435 kWh/(m²/jaar) - 20230726-0002951461-RES-1 G-Score: A P-score: A Huurprijs: op aanvraag

0

Te laat, dit pand is reeds verhuurd!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Lisimmo is een jong en dynamisch vastgoedkantoor, gespecialiseerd in het beheer van appartementsgebouwen. Toch kan u ook voor andere facetten binnen de vastgoedwereld bij mij terecht, zoals verhuur of verkoop van uw onroerend goed of voor het opmaken van een uitgebreide waardebepaling als erkend schatter en beëdigd schatter.

Afbeelding van Over
Ik ben Lieze Saelmans, zaakvoerder van vastgoedkantoor Lisimmo. Als erkend vastgoedmakelaar, vastgoedbeheerder en beëdigd schatter kan u bij mij terecht voor verschillende facetten binnen de vastgoedwereld. Het kantoor is gelegen te Neeroeteren – Maaseik. Ik run dit kantoor op zelfstandige basis en krijg dus ook alle vrijheid om eigen accenten te leggen. Een persoonlijke benadering staat bij Lisimmo voorop, met eerlijkheid en verstand van zaken.