Woning te Dilsen-Stokkem

Deze woning is onderverdeeld in 2 woonentiteiten en is gelegen te Dilsen-Stokkem. Het is een halfopen bebouwing gebouwd in 1943.

Deze woning is onderverdeeld in 2 woonentiteiten en is gelegen te Dilsen-Stokkem. Het is een halfopen bebouwing gebouwd in 1943.

Het gebouw is zeer centraal gelegen. Scholen, winkels en het openbaar vervoer zijn gelegen op wandelafstand.

Op het gelijkvloers is er een inkomhal, leefruimte met open keuken, badkamer, berging en slaapkamer aanwezig. Op de eerste verdieping, met afzonderlijke ingang, is er een inkomhal, leefruimte met open keuken, badkamer, 2 slaapkamers en balkon aanwezig.

Het perceel is voorzien van 2 garages die toegankelijk zijn via een zijweg aan de achterzijde van het perceel.

De ramen bestaande uit aluminium zijn deels dubbele beglazing en deels enkele beglazing en zijn voorzien van rolluiken. Het plat dak is reeds geïsoleerd.

De verwarming is op stookolie en de elektriciteit is conform. EPC bus 1: 445 kWh/m² (UC 20120208-0001018213-00000006-5) EPC bus 2: 479 kWh/m² (UC 20120208-0001018286-00000005-1)

Grondoppervlakte: 8a 26ca Bewoonbare oppervlakte: 190 m² Keuringsverslag elektriciteit: conform Mogelijk overstromingsgevoelig

In een notendop

Verkocht

8a 26ca

Dilsen-Stokkem

Te laat, dit pand is reeds verkocht!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Lisimmo is een jong en dynamisch vastgoedkantoor, gespecialiseerd in het beheer van appartementsgebouwen. Toch kan u ook voor andere facetten binnen de vastgoedwereld bij mij terecht, zoals verhuur of verkoop van uw onroerend goed of voor het opmaken van een uitgebreide waardebepaling als erkend schatter en beëdigd schatter.

Afbeelding van Over
Ik ben Lieze Saelmans, zaakvoerder van vastgoedkantoor Lisimmo. Als erkend vastgoedmakelaar, vastgoedbeheerder en beëdigd schatter kan u bij mij terecht voor verschillende facetten binnen de vastgoedwereld. Het kantoor is gelegen te Neeroeteren – Maaseik. Ik run dit kantoor op zelfstandige basis en krijg dus ook alle vrijheid om eigen accenten te leggen. Een persoonlijke benadering staat bij Lisimmo voorop, met eerlijkheid en verstand van zaken.