Woning te huur te Kaulille

Huurder(s) gezocht voor deze mooie woning te Kaulille

Bewoonbare oppervlakte: 135 m². Grondoppervlakte: 1a 41ca

Woning bestaande uit een inkomhal met apart toilet, volledig geïnstalleerde open keuken en zeer ruime leefruimte. Op de bovenverdieping bevinden er zich 3 slaapkamers en een badkamer met lavabo en bad. De woning beschikt ook over een garage, grenzend aan de keuken en berging met alle voorzieningen voor wasmachine/droogkast.

Veel lichtinval in de woning door de grote raampartijen en het schuifraam dat toegang geeft tot de ruime tuin.

De centrale verwarming is op stookolie.

EPC: 399 kWh/m² (certificaatnummer: 20220422-0002589089-RES-1) Effectief overstromingsgevoelig: Neen Mogelijk overstromingsgevoelig: Neen Afgebakend overstromingsgebied: Neen Afgebakende oeverzone: Neen Risicozone voor overstromingen: Neen

0

Te laat, dit pand is reeds verhuurd!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Lisimmo is een jong en dynamisch vastgoedkantoor, gespecialiseerd in het beheer van appartementsgebouwen. Toch kan u ook voor andere facetten binnen de vastgoedwereld bij mij terecht, zoals verhuur of verkoop van uw onroerend goed of voor het opmaken van een uitgebreide waardebepaling als erkend schatter en beëdigd schatter.

Afbeelding van Over
Ik ben Lieze Saelmans, zaakvoerder van vastgoedkantoor Lisimmo. Als erkend vastgoedmakelaar, vastgoedbeheerder en beëdigd schatter kan u bij mij terecht voor verschillende facetten binnen de vastgoedwereld. Het kantoor is gelegen te Neeroeteren – Maaseik. Ik run dit kantoor op zelfstandige basis en krijg dus ook alle vrijheid om eigen accenten te leggen. Een persoonlijke benadering staat bij Lisimmo voorop, met eerlijkheid en verstand van zaken.