Zeer luxueus appartement op wandelafstand van het centrum

Dit zeer luxueus appartement met 2 terrassen (waarvan 1 overdekt) gelegen op wandelafstand van het centrum van Genk staat te huur.

Dit zeer luxueus appartement met 2 terrassen (waarvan 1 overdekt) gelegen op wandelafstand van het centrum van Genk staat te huur.

Het appartement bevindt zich op de 2e verdieping van residentie Stoffelsberg. Er is een lift aanwezig die tevens toegang geeft tot de ondergrondse parkeergarage waardoor zowel het appartement als de parkeerplaats goed toegankelijk zijn.

De ruime inkomhal geeft toegang tot de badkamer met ligbad en douche, apart toilet, berging met aansluiting wasmachine en droogkast en 2 ruime slaapkamers waarvan 1 met eigen dressing.

Vanuit de inkomhal is er ook toegang tot de leefruimte met open, volledig geïnstalleerde keuken bestaande uit ingebouwde oven, keramische kookplaten, dampkap, frigo, vaatwasser en spoelbak.

Er zijn 2 terrassen waarvan 1 overdekt. De terrassen zijn toegankelijk via de leefruimte of via de slaapkamer. De terrassen zijn afgescheiden van de buren door middel van aluminium panelen met mat glas waardoor er optimale privacy gegarandeerd is.

Het appartement is gelegen op de hoek van het gebouw waardoor er veel en grote raampartijen aanwezig zijn en dus met gevolg veel natuurlijk lichtinval in het appartement.

EPC: 106 kWh/m²/jaar (20230604-0002909135-RES-1) G-score: A P-score: A

De huurprijs: VERHUURD Het appartement is beschikbaar vanaf 01/09/2023.

0

Te laat, dit pand is reeds verhuurd!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Lisimmo is een jong en dynamisch vastgoedkantoor, gespecialiseerd in het beheer van appartementsgebouwen. Toch kan u ook voor andere facetten binnen de vastgoedwereld bij mij terecht, zoals verhuur of verkoop van uw onroerend goed of voor het opmaken van een uitgebreide waardebepaling als erkend schatter en beëdigd schatter.

Afbeelding van Over
Ik ben Lieze Saelmans, zaakvoerder van vastgoedkantoor Lisimmo. Als erkend vastgoedmakelaar, vastgoedbeheerder en beëdigd schatter kan u bij mij terecht voor verschillende facetten binnen de vastgoedwereld. Het kantoor is gelegen te Neeroeteren – Maaseik. Ik run dit kantoor op zelfstandige basis en krijg dus ook alle vrijheid om eigen accenten te leggen. Een persoonlijke benadering staat bij Lisimmo voorop, met eerlijkheid en verstand van zaken.